Buitenschoolse opvang

 

De Eerste Stap

De BSO is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Want zolang je kind op de basisschool zit, wil je dat het na school terecht kan op een vertrouwde plek met een warme, huiselijke sfeer. Dus als jij aan het werk bent, vangen wij je kind buiten schooltijd op. Het opvangen van schoolkinderen heeft een eigen karakter. Ontspanning en gezelligheid zijn namelijk net zo belangrijk als ontdekken en doen. Vrije tijd en activiteit moeten in evenwicht zijn. Wij zorgen voor die balans.

BSO DE BUDDHA KIDS

Binnen de (Sport) BSO De Buddha Kids staat een goede en gezonde ontwikkeling van het kind centraal. De visie van onze werkwijze en de inrichting van beide bso’s zijn gericht op het welzijn van de kinderen. Hierbij staan aandacht voor elkaar, eigenwaarde, warmte, rust en gezelligheid centraal in de liefdevolle opvang die wij de kinderen bieden. We creëren een warme, huiselijke sfeer om kinderen zich thuis te laten voelen.

 

XXS BSO Buiten

XXS BSO Buiten is een actieve en sportieve buiten-BSO die samenwerkt met de tennisvereniging in Grave. Sport, ontspanning en creativiteit XXS BSO Buiten biedt sport, ontspanning, creatieve workshops en educatie. Het belangrijkste streven is dat kinderen na school actief bezig zijn. Niet alleen binnen, maar juist vooral buiten. Natuurlijk kunnen niet alleen sportliefhebbers op onze BSO terecht. We stimuleren beweging, maar organiseren ook allerlei andere activiteiten.

Onder de Boompjes 

Onder de Boompjes, een kleinschalig kinderdagverblijf waar de kinderen op de eerste plaats komen. De visie bij “Onder de Boompjes” die centraal staat voor alle groepen: “Alle kinderen krijgen de aandacht, rust en warmte die ze verdienen”. Daarnaast is onze missie voor de BSO: “Alle kinderen aandacht, rust en warmte geven op het niveau waar ze zich ontwikkelen"